image-fallback

Tv opname rambam vara! (deel 2)

18 augustus 2011
Amsterdam Koningsplein

Het laatste optreden voor de vakantie is tevens weer het eerste optreden na de vakantie. Door het slechte weer is er niet voldoende beeldmateriaal beschikbaar. Vandaar het verzoek aan de Neuteblazers en Miss Universe (!) om nogmaals langs te komen om wat sfeerbeelden te schieten. Vooral van wachtende, hangende en verveelde muzikanten. Dat wordt al met al dus nog een behoorlijke acteer prestatie voor de immer actieve Neuteblazers!

Recente optredens

19 juni 2022 - 12:00 - 13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 19 juni 2022 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

4 juni 2022 - 14:00 - 14:50
Diemen

Jazz festival

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud.