Dweilorkest/Streetband de Neuteblazers

is het meest swingende amusementsorkest van Amsterdam en omstreken. In tegenstelling tot wat je van een dweilorkest zou verwachten spelen wij echter geen carnavalsmuziek! Onze muziekstijl is gevarieerd. Van Stones tot Steppenwolf van Tom Jones tot Marco Borasto en alles wat daar tussen zit. Wat dacht je van nummers als Lady Marmalade, Valerie, Paint it black, Sex Bomb, Born to be wild en ga zo maar door.

Alle muziek

wordt op maat geschreven en op donderdag avond tussen 20:00 en 22:00 uur onder professionele begeleiding ingestudeerd. Serieus, maar zeker niet saai want er wordt heel wat af gelachen op een avond! De repetities vinden plaats in de Schakel aan de burgermeester Bickerstraat 45 in Diemen. Na de repetitie is er natuurlijk nog de bekende en gezellige “derde helft”; het borrelen aan de bar.

Wij treden zeer regelmatig op (20-30 keer per jaar)

bij zowel grote als kleine evenementen. Neem bijvoorbeeld de feestelijke opening van de kunstroute met Koningin Beatrix, of ons optreden bij de Suriprofs in de Arena. Radio, TV, bedrijfsfeesten, je kunt het zo gek niet verzinnen of we zijn er van de partij. In onze Agenda kun je precies zien waar we geweest zijn en waar we nog gaan spelen.

We want You,

want we zoeken altijd enthousiaste muzikanten om zo te kunnen beschikken over een brede basis. Die is noodzakelijk omdat niet iedereen in de gelegenheid is om altijd bij alle optredens aanwezig te zijn. Hoe breder de basis is hoe makkelijker het is om dan evengoed nog een spetterend stuk muziek neer te zetten.

Wij zoeken

eigenlijk iedereen die het leuk vindt om lekker muziek te maken. Speel je trompet, trombone, bariton (front face), french horn (front face), saxofoon, sousafoon of drums, dan ben je van harte welkom. Bespeel je nog geen instrument, maar wil je het wel graag leren? Dat is geen probleem! Wij beschikken over gediplomeerde instructeurs die je het “vak” uitstekend kunnen leren. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De contributie is slechts 5 euro per maand incl les en gebruik van een instrument!

Kortom:

Klik vooral even rustig rond op onze site en neem vervolgens contact op met Cor Saan op het nummer 020 6906903 Mailen kan naar neuteblazers@gmail.com.