De Neuteblazers zijn altijd wel in voor een feestje….

Of het nu om een feestavond gaat, een bruiloft, een feestelijke optocht of een dweilorkestenfestival, de Neuteblazers zorgen steeds voor een verrassende show. Naast Hollandse toppers of Amerikaanse rockers, staat er ook up-tempo Latin op het menu, aangevuld met onvervalste disco-krakers.

Section image

Vrijwel ieder jaar doen de Neuteblazers mee aan een of meer festivals, waaronder de grotere dweilorkestenfestivals in Poeldijk, Bodegraven, Heerenveen en Bemmel. Zevenbergen, IJselstein, de Open Kampioenschappen voor dweilorkesten in Poeldijk wisten zij ondermeer op hun naam te zetten. Ook in Bemmel wisten zij de titel Nederlands Kampioen in de wacht te slepen. Net als de titels Beste show dweilorkest en Meest muzikale Dweilorkest. Maar vooral op de prijs van de publiekjury die meermaals in de wacht werd gesleept zijn ze nog het meest trots!

Kijk voor meer informatie ook eens op Historie Neuteblazers. Daar vind u alles terug over het ontstaan van de Neuteblazers en van Streetband New Double Eight. Verder is in het fotoboek is een scala aan foto’s terug te vinden uit het roemruchte verleden van de Neuteblazers. Klik op Agenda voor een chronologisch overzicht van alle optredens.