image-fallback

Dam tot damloop

18 september 2011
Amsterdam

Vorig jaar waren de Neuteblazers niet aanwezig bij de start van de Dam tot Damloop. Het is niet wetenschappelijk aangetoond, maar het gerucht gaat dat dat tijden van de lopers daardoor beduidend slechter waren. Een goede start is immers onontbeerlijk. Dit jaar heeft de organisatie echter besloten om de Neuteblazers bij de finish te zetten. Dit met het idee dat de lopers er dan snelle tijden neerzetten omdat ze zo snel mogelijk feest willen vieren aan de finish. We zullen zien wat dit experiment gaat opleveren.

Recente optredens

18 februari 2023 - 10:00-12:00
Diemmerbos

Diemercross

Zeg je Diemercross dan zeg je Neuteblazers. Na corona en de mega storm van 2022 kan de wedstrijd als alles goed gaat in 2023 eindelijk weer gelopen. En dus zullen ook de Neuteblazers als vanouds klaar staan om de lopers een vliegende start te geven.

19 januari 2023 - 19:45-20:45
Amsterdam, Westerpark

Lichtjestocht Westerpark

In plaats van de Diemerbos vindt in 2023 het eerste optreden van de Neuteblazers plaats in het Amsterdamse Westerpark. Een fietslichtjestocht om fietsverlichting extra onder de aandacht te brengen. Want dat is is super belangrijk. Daar dragen de Neuteblazers natuurlijk graag een deuntje aan bij.