image-fallback

Dam tot damloop

18 september 2011
Amsterdam

Vorig jaar waren de Neuteblazers niet aanwezig bij de start van de Dam tot Damloop. Het is niet wetenschappelijk aangetoond, maar het gerucht gaat dat dat tijden van de lopers daardoor beduidend slechter waren. Een goede start is immers onontbeerlijk. Dit jaar heeft de organisatie echter besloten om de Neuteblazers bij de finish te zetten. Dit met het idee dat de lopers er dan snelle tijden neerzetten omdat ze zo snel mogelijk feest willen vieren aan de finish. We zullen zien wat dit experiment gaat opleveren.

Recente optredens

19 juni 2022 - 12:00 - 13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 19 juni 2022 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

4 juni 2022 - 14:00 - 14:50
Diemen

Jazz festival

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud.