image-fallback

Huldiging annette gerritsen

20 maart 2010
Amsterdam

Annette Gerritsen heeft zich op het podium geschaatst in Vancouver en dat willen ze van de Hardrijders Club Amsterdam weten ook. Een groot feest wordt er georganiseerd op de Jaap Edenbaan en uiteraard zijn de Neuteblazers van de partij. Neutblazers en Olympische sporters blijken al jaren een gouden combinatie te zijn. En om deze band voor de toekomst verder te verstevigen is zelfs muzikant en Nederlands kampioen 2010 Mark van der Harst in stelling gebracht. Met als doel? Rusland 2014 natuurlijk…….

Recente optredens

19 juni 2022 - 12:00 - 13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 19 juni 2022 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

4 juni 2022 - 14:00 - 14:50
Diemen

Jazz festival

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud.