image-fallback

Rtl studio Hilversum

16 januari 2009
Hilversum

Veel bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan het because I am a Girl evenement. Carlo Boszhart, Albert Verlinde, Sander Janson, Ellen ten Damme, Pauline Huizinga, Monique Smit, Caroline Tensen, Sita, Lieke van Lexmond en ga zo maar door. Ook de Neuteblazers blazen in dit illustere gezelschap hun deuntje mee. Op verzoek van RTL Boulevard luisteren zij de start op van de langste fietsestafette door Nederland. Een hele eer, want het gebeurt niet iedere dag dat je tijdens een live uitzending Leontien van Moorsel op de goede weg mag blazen.

Recente optredens

18 februari 2023 - 10:00-12:00
Diemmerbos

Diemercross

Zeg je Diemercross dan zeg je Neuteblazers. Na corona en de mega storm van 2022 kan de wedstrijd als alles goed gaat in 2023 eindelijk weer gelopen. En dus zullen ook de Neuteblazers als vanouds klaar staan om de lopers een vliegende start te geven.

19 januari 2023 - 19:45-20:45
Amsterdam, Westerpark

Lichtjestocht Westerpark

In plaats van de Diemerbos vindt in 2023 het eerste optreden van de Neuteblazers plaats in het Amsterdamse Westerpark. Een fietslichtjestocht om fietsverlichting extra onder de aandacht te brengen. Want dat is is super belangrijk. Daar dragen de Neuteblazers natuurlijk graag een deuntje aan bij.