image-fallback

Rtl studio Hilversum

16 januari 2009
Hilversum

Veel bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan het because I am a Girl evenement. Carlo Boszhart, Albert Verlinde, Sander Janson, Ellen ten Damme, Pauline Huizinga, Monique Smit, Caroline Tensen, Sita, Lieke van Lexmond en ga zo maar door. Ook de Neuteblazers blazen in dit illustere gezelschap hun deuntje mee. Op verzoek van RTL Boulevard luisteren zij de start op van de langste fietsestafette door Nederland. Een hele eer, want het gebeurt niet iedere dag dat je tijdens een live uitzending Leontien van Moorsel op de goede weg mag blazen.

Recente optredens

19 juni 2022 - 12:00 - 13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 19 juni 2022 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

4 juni 2022 - 14:00 - 14:50
Diemen

Jazz festival

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud.