blog-post

Nacht van Weesp

12 mei 2012 - 17.00 - 19.00
Weesp

De ‘Nacht van Weesp’ wordt jaarlijks georganiseerd door de ‘Autosportvereniging de Vechtstreek’ en geniet landelijke bekendheid vanwege de grote amusementwaarde en autorittensportkwaliteit. De Neuteblazers, landelijk bekend vanwege de grote amusementswaarde en muzikale kwaliteit, zijn gevraagd om net als vorig jaar het evenement luister bij te zetten. Kortom, start de motoren en plankgas naar Weesp.

Recente optredens

21 april 2012 - 10:00 - 10.30
Diemen

Opening kunstroute Diemen

De Neuteblazers hebben het maar druk met al die openingen. Zowel de kunstroute in Diemen als de officiële skeelerbaan in Almere zullen onder begeleiding van de Neuteblazers worden geopend. Het feest kan dus beginnen, de Neuteblazers verklaren het weekend hierbij voor geopend!

21 april 2012 - 11.30 - 13.30
Almere

Opening skatebaan Almere

Vandaag wordt in Almere een officiële skeelerbaan geopend worden. Ijzers worden verwisseld door wieltjes en daarmee kunnen schaatsers nu voluit aan de bak in Almere. Er word een officiële landelijke wedstrijd georganiseerd worden door de KNSB, waarbij de Nederlandse skeelertop zijn opwachting zal maken. Dat belooft dus een uitbundig feest te worden waar de Neuteblazers uiteraard vol enthousiasme hun steentje zullen gaan bijdragen.