blog-post

Pieperrace Volendam

3 april 2022 - 15:00 - 17:00
Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Recente optredens

11 november 2021 - 17:00 - 20:00
Edam

Sint maarten Edam

Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes an, is er geen nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

1 juni 2020 - 16:30-17:00
Diemen

Jazzfestival Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren traditioneel het Diemer Jazzfestival altijd geopend. Ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein, alleen verzorgen ze niet de opening maar staan ze pas later ingepland. Verandering van spijs doet eten en dat komt in dit geval goed uit omdat ook het foodfestival op deze dag plaats vindt. Aan de nodige Duke Ellington muziek zal het niet ontbreken, maar ook andere bekende jazz nummers zullen de Neuteblazers laten horen. Want jazz is niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen