blog-post

Westerunie Amsterdam

22 november 2019 - 22:00 - 22:30
Amsterdam

Een beetje verliefd… word jij op deze FAN-TAS-TI-SCHE avond. Want het is tijd voor Vrienden Van XXL. 22 November moet je in de WesterUnie zijn voor het allerlekkerste, allerfijnste en allergezelligste Nederlandstalige zangfestijn dat je normaal alleen in films ziet. Kan ook niet anders met namen als Tino Martin, Dries Roelvink, Stef Ekkel, huiszanger Gewoon Simon en natuurlijk de Neuteblazers. Als dat geen feest wordt, wat dan wel?

Recente optredens

11 november 2019 - 17:00 - 20:00
Edam

Sint maarten Edam

Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

26 oktober 2019 - 22:15 - 22:30
Amsterdam

Heeren van aemstel oktoberfest

In de Heeren van Aemstel wordt vandaag Das Knällende Oktober Fest gehouden. De Neuteblazers staan op de playlist om rond 23:00 uur de bierpullen volledig leeg te eehhhh blazen. In ieder geval zijn voor de gelegenheid een aantal wereldberoemde Duitse nummers ingestudeerd. Kortom het wordt een Duitse boel daar in het centrum vaAmsterdamam.