blog-post

Spuistraatfeest Amsterdam

16 juni 2019 - 12:00-13:00
Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 16 juni 2019 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Recente optredens

12 juni 2019 - 18:30 - 20:00
Amsterdam

Haringhappen Amsterdam

Woensdag 12 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild voor het goede doel.. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.

2 juni 2019 - 16:30-17:00
Diemen

Jazzfestival Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren traditioneel het Diemer Jazzfestival altijd geopend. Ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein, alleen verzorgen ze niet de opening maar staan ze pas later ingepland. Verandering van spijs doet eten en dat komt in dit geval goed uit omdat ook het foodfestival op deze dag plaats vindt. Aan de nodige Duke Ellington muziek zal het niet ontbreken, maar ook andere bekende jazz nummers zullen de Neuteblazers laten horen. Want jazz is niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen