blog-post

Pieperrace Volendam

7 april 2019 - 14:00 - 16:30
Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Recente optredens

16 maart 2019 - 21:45 - 22:00
Amsterdam Noord

Landmark Amsterdam

De versmarkt/supermarkt Landmarkt in Amsterdam Noord is uitgebreid en verbouwd en dat moet gevierd worden. De Neutblazers worden vers ingevlogen om een feestje te bouwen voor en in de winkel. Als dat niet super gaat worden wat dan nog wel. Kom vooral gezellig lang om te kijken, luisteren en gelijk even lekker te shoppen in de nieuwe Landmarkt supermarkt.

8 maart 2019 - 21:45 - 22:00
Amsterdam

Meneer nieges Amsterdam

Na alle succesvolle voorgaande edities van Vrienden Van in de Amstelhaven zal het mooiste Nederlandstalige meezing festijn zich voor de komende editie verplaatsen naar Meneer Nieges voor de allereerste editie van ‘Vrienden van Meneer Nieges’ op vrijdag 8 maart. Voorafgaand aan het knallende feest dat tot in de late/vroege uurtjes duurt is er eerst een “Vrienden Van Dinnershow”, Na het diner wordt de zaal omgebouwd tot feestruimte en tijdens die verbouwing mogen de Neuteblazers een (Nederlands-talig) feestje bouwen. Dat wordt dus uit volle borst meezingen met Hazes, Bauer, Sjonnies, van der Boom, en nog wel meer tophits. Maar nog niet verder vertellen, want het moet een verrassing blijven.