blog-post

Meneer nieges Amsterdam

8 maart 2019 - 21:45 - 22:00
Amsterdam

Na alle succesvolle voorgaande edities van Vrienden Van in de Amstelhaven zal het mooiste Nederlandstalige meezing festijn zich voor de komende editie verplaatsen naar Meneer Nieges voor de allereerste editie van ‘Vrienden van Meneer Nieges’ op vrijdag 8 maart. Voorafgaand aan het knallende feest dat tot in de late/vroege uurtjes duurt is er eerst een “Vrienden Van Dinnershow”, Na het diner wordt de zaal omgebouwd tot feestruimte en tijdens die verbouwing mogen de Neuteblazers een (Nederlands-talig) feestje bouwen. Dat wordt dus uit volle borst meezingen met Hazes, Bauer, Sjonnies, van der Boom, en nog wel meer tophits. Maar nog niet verder vertellen, want het moet een verrassing blijven.

Recente optredens

3 maart 2019 - 01:00 - 02:00
Amsterdam

Chin chin club Amsterdam

Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want de laatset jaren is het eigenlijk iedere keer weer raak. En dan niet zomaar even een carnavalsfeest, maar een PartyCarnaval feest. De afgelopen edities was dit feest nog in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam maar dit jaar wordt het evenement verplaatst naar de legendarishe Chin Chin Club in Amsterdam. Kortom, een mega feest dat weer een groot spektakel gaat worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site dus bestel snel voordat ze uitverkocht zijn.

17 februari 2019 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

De Neuteblazers laten ook deze editie van de Diemer Cross weer van zich horen. Al heel wat jaren moedigen zij de hard lopende bikkelaars aan om tot het uiterste te gaan en een top tijd neer te zetten. 17 februari is het weer zo ver en organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de achtste DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren in de buurt van de hoofdingang van het Diemerbos. De Blokhut van Scouting Diemen vormt dit jaar het middelpunt van het evenement.