blog-post

Kerstmarkt heemstede

15 december 2019 - 10:00 - 16:00
Heemstede

Op 15 december is het Winkelcentrum Heemstede in Kerst- en winterse sferen gehuld. Op de Kerstmarkt zullen meer dan 60 marktkramen van 10 tot 16 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. Er zijn ook leuke gezellige kraampjes met kleine zitjes om de innerlijke mens te behagen (glühwein, hete choco, wijnproeverijen, en diverse heerlijke lekkernijen om te snacken of de maag te vullen). En als kers(t) op de taart komen de Neuteblazers het geheel van passende muziek voorzien

Recente optredens

22 november 2019 - 22:00 - 22:30
Amsterdam

Westerunie Amsterdam

Een beetje verliefd… word jij op deze FAN-TAS-TI-SCHE avond. Want het is tijd voor Vrienden Van XXL. 22 November moet je in de WesterUnie zijn voor het allerlekkerste, allerfijnste en allergezelligste Nederlandstalige zangfestijn dat je normaal alleen in films ziet. Kan ook niet anders met namen als Tino Martin, Dries Roelvink, Stef Ekkel, huiszanger Gewoon Simon en natuurlijk de Neuteblazers. Als dat geen feest wordt, wat dan wel?

11 november 2019 - 17:00 - 20:00
Edam

Sint maarten Edam

Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.