blog-post

Jubileum swc Rijsenhout

29 september 2019 - 20:00 - 22:00
Rijsenhout

SWC bestaat 50 jaar en dat betekent groot feest. Wat er precies gaat gebeuren is nog geheim, maar het belooft allemaal heel bijzonder te worden.

Recente optredens

21 september 2019 - 16:00 - 17:00
Amsterdam

Serenade trouwerij Amsterdam

De mooiste dag van je leven vieren in de Kas in Amsterdam, kan het nog mooier? Wij kunnen maar een ding bedenken; de mooiste dag van je leven vieren in de Kas in Amsterdam met muziek van de Neuteblazers. En u raad het al die wens gaat vandaag in vervulling. Smikkelen, smullen en feesten in de Kas, dat gaat wat worden.

14 september 2019 - 16:30 - 17:00
Amsterdam

Vrienden van Meneer Nieges festival

Hou me vast, Hou me vast… Want Vrienden van en Meneer Nieges slaan de handen ineen voor het allereerste Vrienden Van Festival! Op zaterdag 14 september moet je bij Meneer Nieges zijn voor de allerfijnste Nederlandstalige live muziek in combinatie met het lekkerste eten van Amsterdam en omstreken! Alle vrienden zullen de leukste meezingers ten gehore brengen tijdens een exclusieve Lunchshow op het terras bij Meneer Nieges en daarna zingen ze de spreekwoordelijke pannen van het dak op het buitenpodium op het terras! Ook de Neuteblazers zijn inmiddels echte vrienden van geworden en zullen rond 16:00 uur van de partij om te zorgen voor een gezellige muzikale break. Mocht je dit evenement niet willen missen, ga dan vooral naar de site en bestel je kaarten.