blog-post

Jazzfestival Diemen

2 juni 2019 - 16:30-17:00
Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren traditioneel het Diemer Jazzfestival altijd geopend. Ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein, alleen verzorgen ze niet de opening maar staan ze pas later ingepland. Verandering van spijs doet eten en dat komt in dit geval goed uit omdat ook het foodfestival op deze dag plaats vindt. Aan de nodige Duke Ellington muziek zal het niet ontbreken, maar ook andere bekende jazz nummers zullen de Neuteblazers laten horen. Want jazz is niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen

Recente optredens

26 mei 2019 - 12:00-14:00
Amsterdam

Amc loop

Op zondag 26 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.

17 mei 2019 - 21:45-22:15
Amsterdam

Meneer nieges

Afgelopen maart waren de Neuteblazers al te gast bij meneer Nieges en dat is goed bevallen. Vandaar dat ze ook nu weer aanwezig zullen zijn om het feest daar even een gezellige oppepper te komen geven. Het feest is besloten, dus u kunt niet komen kijken, maar na afloop is er via de social media waarschijnlijk genoeg terug te vinden.