blog-post

Diemercross Diemen

17 februari 2019 - 11.30 - 13.30
Diemen

De Neuteblazers laten ook deze editie van de Diemer Cross weer van zich horen. Al heel wat jaren moedigen zij de hard lopende bikkelaars aan om tot het uiterste te gaan en een top tijd neer te zetten. 17 februari is het weer zo ver en organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de achtste DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren in de buurt van de hoofdingang van het Diemerbos. De Blokhut van Scouting Diemen vormt dit jaar het middelpunt van het evenement.

Recente optredens

26 januari 2019 - 20:00 - 22:00
Aalsmaar

Bedrijfsfeest vermaat

Het nieuwe jaar begint dit jaar voor de Neuteblazers nu eens niet met de Nationale Tulpendag, maar met het bedrijfsfeest van Vermaat in de Aalsmeer Studio’s. De Neuteblazers zullen de winnaars van de Talent Awards naar het hoofdpodium begeleiden waarna samen met MC Geert een springende opening van het feest zal worden verzorgd. Reken maar dat dit een klapper van een feest zal worden. Want wie heeft er nu geen zin in een swingende start van het nieuwe jaar?

27 december 2018 - 17:00 - 00:00
Diemen

Eindejaarsfeest

Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. De laatste repetie van het jaar wordt benut om in de Schakel een heerlijk feestdiner te nuttigen een glaasje te drinken en het vooral heel erg gezellig te hebben met elkaar, terug te kijken op een fantastisch 2018 en vast vooruit te blikken op een nog mooier 2019