blog-post

Braderie havenfeesten Marken

22 juni 2019 - 12:00-15:00
Marken

De havenfeesten in Marken zijn wereldberoemd en de Neuteblazers mogen dit jaar ook een steentje bijdragen. Daar hebben ze zelf ontzettend veel zin in want op Marken hebben ze nog nooit eerder gespeeld. Dus mocht u zich afvragen waarom ze zo enthousiast staan te stuiteren, dan weet u nu waardoor het komt.

Recente optredens

16 juni 2019 - 12:00-13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 16 juni 2019 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

12 juni 2019 - 18:30 - 20:00
Amsterdam

Haringhappen Amsterdam

Woensdag 12 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild voor het goede doel.. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.