blog-post

Amc loop

26 mei 2019 - 12:00-14:00
Amsterdam

Op zondag 26 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.

Recente optredens

17 mei 2019 - 21:45-22:15
Amsterdam

Meneer nieges

Afgelopen maart waren de Neuteblazers al te gast bij meneer Nieges en dat is goed bevallen. Vandaar dat ze ook nu weer aanwezig zullen zijn om het feest daar even een gezellige oppepper te komen geven. Het feest is besloten, dus u kunt niet komen kijken, maar na afloop is er via de social media waarschijnlijk genoeg terug te vinden.

11 mei 2019 - 20:00 - 22:00
Amsterdam

14k run Cruijff foundation

Woensdag 11 mei 2019 organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.