blog-post

Volkstuinvereniging linnaeus

25 augustus 2018 - 17:00 - 18:00
Driemond

Vandaag wordt de midzomeravond gevierd bij Volkstuin Vereniging Linnaeus en de Neuteblazers zijn er bij. Zet de BBQ dus maar even een tandje lager want een grote lange polonaise door het tuincomplex kan wel wat tijd in beslag nemen. Maar als na afloop de kolen wat extra opgestookt prikken de Neuteblazers natuurlijk graag een vorkje mee.

Recente optredens

1 juli 2018 - 16:00 - 20:00
Amsterdam

Commercial fox sport

Zondag wordt een lange dag. Na de hele middag te hebben gespeeld bij de Evers staat op run voor Spieren voor Spieren wordt er van de lipspieren van de Neuteblazers nog even een extra inspanning gevergd. Fox Sport heeft de Neuteblazers namelijk gevraagd om mee te werken aan de opname van een nieuwe online commercial. Hoe dit er allemaal uit komt te zien kunnen we nog niet verklappen, maar dat het iets wordt met muziek, feest en voetbal dat mag duidelijk zijn.

1 juli 2018 - hele middag
Amsterdam

Evers staat op run

Op zondag 1 juli trekken Edwin Evers, Rick, Niels en Jelte hun hardloopschoenen uit de kast en rennen zij samen met 538-luisteraars en bekende vrienden “Evers Staat Op” voor het goede doel. In de Evers Staat Op Run van 5.38 kilometer wordt zoveel mogelijk geld opgehaald, dit jaar voor Spieren voor Spieren. De “Evers Staat Op Run” is zondag live te volgen op Radio 538 en via 538.nl en als het goed is zult u ook de Neuteblazers voorbij horen komen. Want zij staan langs de kant om de renners muzikaal aan te moedigen en op te zwepen om een geweldige prestatie neer te zetten.