blog-post

Sint maarten Edam

11 november 2018 - 17:00 - 20:00
Edam

Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

Recente optredens

29 september 2018 - 13:30 - 14:15
Amsterdam

Avv swift Amsterdam

Eindelijk is het dan zo ver, de drie velden van AVV Swift zijn volledig gereed voor de wekelijkse slidings, doelpunten, steekpassjes en intikkers. Compleet omlijst met gloednieuwe LED-verlichting en hekwerk is het een sportpark waar heel Amsterdam met recht trots op mag zijn. De opening gaat dan ook groots gevierd worden met parachutisten, oud oranje internationals en natuurlijk de Neuteblazers. Kom vooral allemaal kijken op dit prachtige sportcomplex midden in de stad.

29 september 2018 - 17:00 - 20:00
Amsterdam

Holland xxl ziggo dome Amsterdam

Het is weer zover! Na twee kurkdroge jaren keert X-Qlusive Holland XXL terug naar de Ziggo Dome voor het meest onfatsoenlijke feest van het jaar. Oma en consorten zullen de boel weer op stelten zetten tijdens X-Qlusive Holland XXL 2018 in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het belooft weer een geweldige happening te worden en de Neuteblazers zijn er bij om het massaal binnenstromende publiek te entertainen met, hoe kan het anders, allemaal Nederlandstalige hits.