blog-post

Serenade Diemen

29 september 2018 - 19:00 - 19:30
Diemen

Een oud Neuteblazer viert vandaag het bereiken van een kroonjaar en dus komen de muzikanten van zijn favoriete dweilorkest langs om hem even in het zonnetje te zetten. Maar mondje dicht, want de jarige weet natuurlijk nog van niets..

Recente optredens

2 september 2018 - 11:00 - 13:00
Spaarnwoude

Wheelerplanet spaarnwoude

Drukke tijden voor de Neuteblazers. Donderdag in Amsterdam op de Grimburgwal, vrijdag op het Koningsplein in Amsterdam, koopjeszaterdag in Bussum en vandaag weer bij Wheelerplanet in Spaarnwoude. Dit keer voor het goede doel; Raisin Hope Foundation Nederland. Ze organiseren een rondje stellingen van Amsterdam en deelnemers kunnen zich inschrijven voor 70, 120 en 170 kilometer. De Neuteblazers kunnen helaas niet op de fiets komen, maar doen wel hun uiterste best om alle deelnemers zoveel mogelijk aan te moedigen.

1 september 2018 - 12:00 - 15:00
Bussum

Koopjeszaterdag Bussum

De Neuteblazers spelen niet heel vaak in winkelstraten, maar voor Bussum maken ze graag een uitzondering. De sfeer is daar altijd prima, er is voldoende ruimte en de grote vrienden van Brownies and Downies zijn er gevestigd. Reden genoeg om er een gezellige dag van te maken. En mocht u zin hebben om muzikaal te komen shoppen, kom dan vooral even kijken in Bussum.