blog-post

Serenade Amsterdam Noord

17 juni 2018 - 14:00 - 15:00
Amsterdam

Vandaag een heel bijzonder optreden voor een jarige die deze dag waarschijnlijk niet snel meer zal vergeten. Onvergetelijk voor de jarige, maar zeker niet minder leuk voor de Neuteblazers die het een grote eer vinden om aan dit feest mee te mogen werken!

Recente optredens

3 juni 2018 - 12:00-13:00
Diemen

Jazzfestival Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen

27 mei 2018 - 12:00-14:00
Amsterdam

Amc loop

Op zondag 27 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.