blog-post

Liberty global studio’s aalsmeer

6 december 2018 - 20:00 - 22:00
Amsterdam

Nog maar koud terug uit Spanje en nu alweer gelijk aan de slag op het bedrijfsfeest van Libery Global in de Aalsmeer Studio’s. De Neuteblazers gaan de verschillende zalen rond om de gasten op te halen en ze naar het hoofdpodium te begeleiden! Daar zullen ze vervolgens een springende opening van het feest verzorgen. Dat gaat gegarandeerd een groot spektakel te worden, dus zet de confettie kanonnen maar op scherp want dat wordt knallen geblazen.

Recente optredens

11 november 2018 - 17:00 - 20:00
Edam

Sint maarten Edam

Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

29 september 2018 - 13:30 - 14:15
Amsterdam

Avv swift Amsterdam

Eindelijk is het dan zo ver, de drie velden van AVV Swift zijn volledig gereed voor de wekelijkse slidings, doelpunten, steekpassjes en intikkers. Compleet omlijst met gloednieuwe LED-verlichting en hekwerk is het een sportpark waar heel Amsterdam met recht trots op mag zijn. De opening gaat dan ook groots gevierd worden met parachutisten, oud oranje internationals en natuurlijk de Neuteblazers. Kom vooral allemaal kijken op dit prachtige sportcomplex midden in de stad.