blog-post

Koopjeszaterdag Bussum

1 september 2018 - 12:00 - 15:00
Bussum

De Neuteblazers spelen niet heel vaak in winkelstraten, maar voor Bussum maken ze graag een uitzondering. De sfeer is daar altijd prima, er is voldoende ruimte en de grote vrienden van Brownies and Downies zijn er gevestigd. Reden genoeg om er een gezellige dag van te maken. En mocht u zin hebben om muzikaal te komen shoppen, kom dan vooral even kijken in Bussum.

Recente optredens

31 augustus 2018 - 18:00 - 18:30
Amsterdam

Serenade koningsplein

Hoofdredacteur Cécile Narinx gaat weg bij Harper’s Bazaar en gaat als stijlredacteur aan de slag bij de Volkskrant. Maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder groots afscheidsfeest. En een groots afscheidsfeest is geen feest zonder het gezelligste dweilorkest vaAmsterdamam en omstreken. Dus vandaar dat de Neuteblazers worden ingevlogen om vanaf het Koningsplein iAmsterdamam voor Cécile een groot feest te maken. Uiteraard wel stylish verantwoord zodat het zowel in Harper’s Bazaar als in de Volkskrant kan……

30 augustus 2018 - 17:30 - 18:00
Amsterdam

Serenade grimburgwal

Je zult vandaag maar elkaar het ja-woord geven en dan met een boot door de grachten varen. Dan is de kant groot dat je vanaf de brug wordt toegespeeld door de Neuteblazers, want die staan vandaag rond vijf uur op de Groenburgwal. Mocht je dus in de buurt zijn kom dan gerust even langs en vergeet uiteraard niet om het bruidspaar te feliciteren.