blog-post

Kerst meezing spektakel Amsterdam

22 december 2018 - 16:00 - 18:00
Ecuplein, Amsterdam

Een actieve groep buurtbewonder uit de Amsterdamse de Aker organiseren een Kerst meezing spektakel op het Ecuplein in Amsterdam. De Neuteblazers mogen voor aanvang het publiek vast lekker opwarmen met swingende kerstmuziek, waarna het grote Amsterdamse Volkskoor de mooiste kerstliederen ten gehoren zal gaan brengen. Ook een aantal locale zangers zullen samen met het kinderkoor uit het huis van de wijk de Aker van zich laten horen. Een mooier begin van de Kerst dan met dit meezingfestijn kun je je bijna niet wensen..

Recente optredens

14 december 2018 - 21:30 - 23:00
Amsterdam

Ndsm Amsterdam

Een groot bedrijfsfeest op de voormalige NDSM-werf in Amsterdam en de Neuteblazers komen letterlijk en figuurlijk even binnenspringen om het feestje een extra oppepper te geven. Als feestende fanfare uit Amsterdam komen ze de boel lekker op stelten zetten. En omdat het een hele grote tent is is het geen enkel probleem als het dak er helemaal vanaf gaat.

12 december 2018 - 20:00 - 23:00
Amsterdam

Boxing stars

Vandaag is de finale van Boxing Stars en de Neuteblazers voor Juvat Westendorp een spectaculeire entree in de boxring verzorgen. En u kunt daar vanaf de bank gewoon van meegenieten want het programma wordt live uitgezonden op RTL5. Hoe laat Juvat aan moet treden is nog niet bekend dus als u op tijd voor de buis gaat zitten dan mist u in ieder geval niets!