blog-post

Heksenfestijn

30 juni 2018 - hele dag
Oudewater

Al ruim een decenia gelden kwam “Kanniehekse!kapel de Neuteblazers” voor het eerst overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezéllig evenement voor groot en klein. Hoewel de heksen zich daarna weer voor onbepaalde tijd hadden teruggetrokken in het donkere Diemerbos, waren ze een paar jaar terug bij de jubileum editie in van het festijn weer in actie te zien. Dat vonden ze zo leuk om te doen dat ze nu eigenlijk al een aantal jaren achtereen van de partij zijn in Oudewater. Mocht u nog wat extra selfies van de heksen willen bekijken, klik dat hier.

Recente optredens

19 juni 2018 - 18:30 - 20:00
Amsterdam

Haringhappen Amsterdam

Dinsdag 19 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild voor het goede doel.. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.

17 juni 2018 - 14:00 - 15:00
Amsterdam

Serenade Amsterdam Noord

Vandaag een heel bijzonder optreden voor een jarige die deze dag waarschijnlijk niet snel meer zal vergeten. Onvergetelijk voor de jarige, maar zeker niet minder leuk voor de Neuteblazers die het een grote eer vinden om aan dit feest mee te mogen werken!