blog-post

Disco dolly Amsterdam

9 februari 2018 - 01:00 - 02:00
Amsterdam

Emile van Thuiszorg Emile heeft voor alle medewerkers een groot feest georganiseerd en doet onder andere een tussenstop bij Disco Dolly in de Handboogstraat in Amsterdam. De Neuteblazers worden ingevlogen om nog wat extra sfeer te brengen op deze bijzondere en feestelijke locatie. De kraker van de Luizenmoeder zal natuurlijk niet ontbreken, maar ook Hazes, Bauer, The Petshopboys, the Stones, Kiki Dee, Queen en ga zo maar door zullen van de partij zijn.

Recente optredens

16 januari 2018 - 16:00 - 19:00
Alkmaar

Opname commercial albert heijn

Albert Heijn maakt een commercial die inhaakt op de Olympische spelen in Pyeongchang (Korea). Schaatsers (Erik Hulzebosch en Annamarie Thomas) krijgen kookles van de koks van Albert Heijn en koks krijgen schaatsles. Tijdens de wedstrijd zorgen (een deel van) de Neuteblazers voor opzwepende en feestelijke schaatsmuziek. Wie er gewonnen heeft zult u zelf moeten bekijken, want daarover mogen we nu nog niets vertellen.

24 december 2017 - 17:00 - 19:00
Diemen

Kerstommegang

Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen wederom te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek! #DaaromDiemen