blog-post

Beurs berlage; prudential hong kong

3 mei 2018 - 18:00 - 22:00
Amsterdalm, Beurs van Berlage

Prudential Hong Kong komt met de top 300 salesmanagers naar Amsterdam. In de Beurs van Berlage worden zij getracteerd op een groot feest met allerhande artiesten. De Neuteblazers openen het feest vanaf het balkon in de grote zaal en zullen tussen de optredens van de artisten door het publiek vanaf het balkon entertainen terwijl Maison van den Boer ondertussen overheerlijke gerechten zal serveren. Als dat geen verwennerij voor alle zintuigen wordt, wat wordt het dan wel?

Recente optredens

25 april 2018 - 20:00 - 22:00
Amsterdam

14k run Cruijff foundation

Woensdag 25 april 2018, de dag waarop Johan Cruijff 71 jaar zou zijn geworden, organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

7 april 2018 - 14:00 - 16:30
Volendam

Pieperrace Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en de Neuteblazers mogen de hele middag aan de slag om zeilers en het aanwezige publiek entertainen. Het zal u niet verbazen dat ze dat ook dit jaar weer met alle liefde willen doen.