blog-post

14k run Cruijff foundation

25 april 2018 - 20:00 - 22:00
Amsterdam

Woensdag 25 april 2018, de dag waarop Johan Cruijff 71 jaar zou zijn geworden, organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

Recente optredens

7 april 2018 - 14:00 - 16:30
Volendam

Pieperrace Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en de Neuteblazers mogen de hele middag aan de slag om zeilers en het aanwezige publiek entertainen. Het zal u niet verbazen dat ze dat ook dit jaar weer met alle liefde willen doen.

28 februari 2018 - 14.00 - 16.00
Diemen

Zapp buitendienst

De helden van Weesp worden geëerd en de Neuteblazers zijn gevraagd om er een flink feestje van te maken. Maar de Neuteblazers zijn niet de enige die langs komen, Nienke en Yannik van het Zapp programma Buitendienst komen langs voor een reportage. Hun verrassing is groot als met “de helden van Weesp” 85.000 regenwormen bedoeld worden die zijn ingezet om de overlast van water tegen te gaan. De wormen draineren de bodem en zorgen ervoor dat de inwoners van Weesp droge voeten houden. Echte helden dus. 23 maart 2018 wordt de aflevering uitgezonden en kunt u de helden van Weesp maar ook de helden van Diemen op TV bewonderen.