blog-post

Spuistraatfeest Amsterdam

18 juni 2017 - 12:00-13:00
Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 18 juni 2017 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de vierde versie van dit evenement. En niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Recente optredens

17 juni 2017 - middag
Diemen

Serenade Diemen

Je trouwdag is de mooiste dag uit je leven. Dat vonden de vrienden van het bruidspaar ook en daarom schakelen zij de Neuteblazers in om op deze dag een grote verrassingsserenade te geven. Reken maar dat ze zich dit moment nog heel lang gaan herinneren. Dat is aan de Neuteblazers wel toevertrouwd.

11 juni 2017 - 12:00-13:00
Diemen

Jazzfestival Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (want daardoor is het festival ooit begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz muziek voor iedereen is en niet alleen voor oude mannen die met kwastjes een snaredrum beroeren. #DaaromDiemen