blog-post

Serenade hotel arena

2 september 2017 - 17:00 - 18:00
Amsterdam

Als je gaat trouwen en je vaart met 150 gasten over de grachten van Amsterdam, dan kan het feest bijna niet groter. Bijna niet, want er kan natuurlijk altijd nog een schepje bovenop. Door de Neuteblazers te vragen om een feestje op de kade te bouwen bijvoorbeeld. En dat is precies wat er vandaag gaat gebeuren daar bij Hotel Arena in Amsterdam.

Recente optredens

26 augustus 2017 - 17:00 - 18:00
Uitmarkt Marinecomplex Amsterdam

Amsterdam uitmarkt

Amsterdam Fringe Festival zorgt dit jaar tijdens de Uitmarkt wederom voor het podium de Vrije Uitloop: dé spot waar jonge, onconventionele makers hun creatieve ei kwijt kunnen. Hier zijn de eerste exclusieve sneak previews van de voorstellingen van heAmsterdamam Fringe Festival 2017 te zien. Verder geeft Rake Klappen je ervan langs met een acrobatische theatershow en maken acts als Collectief Explosief, I’m With Stupid en DJ Charlie (Josephine Wentholt) het je met hun jazz, pop- én reggae-rocktunes het onmogelijk om stil te blijven zitten. En mocht dat niet lukken, dan zorgen de Neuteblazers er voor dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

30 juli 2017 - 17:00 - 19:00
Akersloot

Europees kampioenschap sharpie

Op het Alkmaardermeer wordt van 30 juli tot en met 4 augustus het 54ste Europees Kampioenschap Sharpie gehouden. De Sharpie is een lange smalle zeilboot met extreem platte bodem die snel over het water kan scheren. Aan de start komen circa 45 boten en de deelnemers zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Engeland, Portugal en Spanje. De deelnemers uit eigen land zijn enorm favoriet, maar voor de Neuteblazers maakt dat niet uit. De muziek is “onpartijdig” en voor iedereen geschikt. Hoewel, wat extra hard in de zeilen van de Nederlanders blazen kan natuurlijk nooit kwaad…..