blog-post

Serenade Hilversum

2 september 2017 - 18:00 - 16:00
Hilversum

2 september is blijkbaar een populaire feestdag, de Neuteblazers zijn in ieder geval op twee feesten van de partij. Eerst in Amsterdam en daarna een uitbundige serenade in Hilversum. Er wordt een bijzonder kroonjaar gevierd en het verzoek aan de Neuteblazers is om daar een groot feest van te maken. Vaste bezoekers van deze site kunnen nu alvast vertellen dat gegarandeerd zal gaan lukken

Recente optredens

26 augustus 2017 - 17:00 - 18:00
Uitmarkt Marinecomplex Amsterdam

Amsterdam uitmarkt

Amsterdam Fringe Festival zorgt dit jaar tijdens de Uitmarkt wederom voor het podium de Vrije Uitloop: dé spot waar jonge, onconventionele makers hun creatieve ei kwijt kunnen. Hier zijn de eerste exclusieve sneak previews van de voorstellingen van heAmsterdamam Fringe Festival 2017 te zien. Verder geeft Rake Klappen je ervan langs met een acrobatische theatershow en maken acts als Collectief Explosief, I’m With Stupid en DJ Charlie (Josephine Wentholt) het je met hun jazz, pop- én reggae-rocktunes het onmogelijk om stil te blijven zitten. En mocht dat niet lukken, dan zorgen de Neuteblazers er voor dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

30 juli 2017 - 17:00 - 19:00
Akersloot

Europees kampioenschap sharpie

Op het Alkmaardermeer wordt van 30 juli tot en met 4 augustus het 54ste Europees Kampioenschap Sharpie gehouden. De Sharpie is een lange smalle zeilboot met extreem platte bodem die snel over het water kan scheren. Aan de start komen circa 45 boten en de deelnemers zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Engeland, Portugal en Spanje. De deelnemers uit eigen land zijn enorm favoriet, maar voor de Neuteblazers maakt dat niet uit. De muziek is “onpartijdig” en voor iedereen geschikt. Hoewel, wat extra hard in de zeilen van de Nederlanders blazen kan natuurlijk nooit kwaad…..