blog-post

Serenade dkv victoria

1 oktober 2017 - 14:45 - 15:15
Diemen

De Diemer Korfbal Vereniging DKV Victoria bestaat vandaag 100 jaar. Als dat geen reden is voor een groot feest, wat dan nog wel? Dat de Neuteblazers zullen in ieder geval acte de pr�sence geven en proberen er een ouderwets feest van te maken. Net als vroeger, want wat misschien niet veel mensen weten is dat de Neuteblazers ooit zijn voorgekomen uit de carnavalsvereniging van de voorloper van DKV Victoria, namelijk Korfbal VereniginDiemenen. De Neutenaaiers (zonder tussen “n”) zochten in 1985 een dweilorkest voor dijenkletsers en gezellige stampers en om die reden zijn de Neuteblazers opgericht. De rest is historie…..

Recente optredens

30 september 2017 - 17:00 - 19:00
Amsterdam

Diabeatitrun rotterdam-Amsterdam

Dit jaar vindt alweer de vijfde editie van de DiaBeatit Run plaats. De teams trotseren de traptreden van de Euromast in Rotterdam, lopen vervolgens een 84 kilometer lange estafette run en worden tot slot als helden te worden onthaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Aan dit onthaal dragen ook de Neuteblazers hun steentje bij, aan de finish zorgen zij afwisselend met een DJ voor een warm welkom van de helden van de Diabeatitrun 2017

23 september 2017 - 17:00 - 17:30
Amsterdam

Manifeest Amsterdam

In het slotweekend van de Vredesweek organiseert PAX het Manifeest. Een cultureel nachtfestival in Amsterdam waarmee jongeren worden uitdaagd zich in te zetten voor een betere wereld. Voor de start van het Manifeest heeft Bas Kosters de Neuteblazers gevraagd om zijn Peace Pak Parade muzikaal te ondersteunen. Natuurlijk geven de Neuteblazers aan deze oproep graag gehoor.