blog-post

Serenade Diemen

17 juni 2017 - middag
Diemen

Je trouwdag is de mooiste dag uit je leven. Dat vonden de vrienden van het bruidspaar ook en daarom schakelen zij de Neuteblazers in om op deze dag een grote verrassingsserenade te geven. Reken maar dat ze zich dit moment nog heel lang gaan herinneren. Dat is aan de Neuteblazers wel toevertrouwd.

Recente optredens

11 juni 2017 - 12:00-13:00
Diemen

Jazzfestival Diemen

De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (want daardoor is het festival ooit begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz muziek voor iedereen is en niet alleen voor oude mannen die met kwastjes een snaredrum beroeren. #DaaromDiemen

10 juni 2017 - 13:00-16:00
Ouderkerk aan de Amstel

Spierathlon ouderkerkerplas

Op 10 juni 2017 wordt de derde editie van de Spierathlon georganiseerd aan de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. Het grootste sportevenement voor families! Een unieke 1/8 triathlon waar in teamverband volwassenen en kinderen samen sporten. Het gaat niet om de snelste tijd neerzetten, we strijden niet tegen elkaar maar mét elkaar! Zet je samen in! Doe mee met jouw zoon, dochter, vader, broer, neef of tante… of ander familielid! Wie je ook meeneemt, je doet het in ieder geval samen met de Neuteblazers.