blog-post

Pieperrace Volendam

1 april 2017 - 14:00 - 16:30
Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Recente optredens

26 februari 2017 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

De Neuteblazers hebben het druk dit weekend in februari. Eerst tot diep in de nacht spelen in Amsterdam en daarna (bijna direct) door naar de Diemercross in het Diemerbos. Want 26 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de vierde DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

19 februari 2017 - 12:00 - 12:30
Uithoorn

Geheime verjaardagsserenade thomas

Saxofonist Thomas van der Wals viert vandaag zijn verjaardag. Op verzoek van de familie komen de Neuteblazers vandaag een verrassingsserenade aan hem geven. Normaal gesproken doen de Neuteblazers dat niet zo snel voor hun eigen muzikanten, maar 21 wordt je maar een keer in je leven. Vandaar dat er voor Thomas met alle soorten genoegen een uitzondering wordt gemaakt. Maar nog niet verder vertellen, want het moet natuurlijk nog wel geheim blijven