blog-post

Kerstmarkt haarlemmerbuurt Amsterdam

10 december 2017 - 16:30 - 19:00
Haarlemmerbuurt Amsterdam

De kerstmarkt in de Haarlemmerbuurt is volgens eigen zeggen een van de grootste van Nederland. Dat willen de muzikanten van de Neuteblazers met eigen ogen zien en daarom zullen ze vandaag als kerstkapel.nl aanwezig zijn bij dit evenement. En mocht u ook een kijkje willen nemen op de kerstmarkt en komen genieten van de muiek van de Neuteblazers en de andere aanwezige orkesten, kom dan gezellig langs tussen 16:30 en 19:00 uur willen kijken ..

Recente optredens

5 december 2017 - Vier hele weken
Madrid (Spanje)

Winterreces Spanje

Op verzoek van Sinterklaas himself vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar Spanje Niet om te ontspannen, maar om de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen. Die zijn in deze periode in Nederland en om het verwende Spaanse publiek niet zonder muziek te laten zitten worden de Neuteblazers vanuit Nederland ingevlogen. Zo’n tripje laten ze zich uiteraard niet ontzeggen.

12 november 2017 - 16:00 - 17:00
Amsterdam

Buurtcentrum boost Amsterdam

Op de opendag bij Boost in Amsterdam is het vandaag open dag. Vluchtelingen en buurtbewoners laten zien dat ze samen werken aan integratie. Muziek is natuurlijk de ideale manier om integratie te bevorderen en laat internationale muziek nu net een kolfje naar de hand van de Neuteblazers zijn. Dat belooft weer een bijzonder optreden te worden, dus zorg dat je het niet mist