blog-post

Haringhappen Amsterdam

21 juni 2017 - hele dag
Amsterdam

Dinsdag 21 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.

Recente optredens

18 juni 2017 - 12:00-13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 18 juni 2017 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de vierde versie van dit evenement. En niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

17 juni 2017 - middag
Diemen

Serenade Diemen

Je trouwdag is de mooiste dag uit je leven. Dat vonden de vrienden van het bruidspaar ook en daarom schakelen zij de Neuteblazers in om op deze dag een grote verrassingsserenade te geven. Reken maar dat ze zich dit moment nog heel lang gaan herinneren. Dat is aan de Neuteblazers wel toevertrouwd.