blog-post

Driedorpenloop kortenhoef

4 juni 2017 - 12:00-16:00
Kortenhoef

Dit evenement wordt jaarlijks door velen honderden enthousiaste lopers bezocht en door hen betiteld als een van de gezelligste en best georganiseerde loopevenementen die ze kennen. Daar wordt deze editie een extra gezelligheidsfactor aan toegevoegd; de Neuteblazers. Kortom, de Driedorpenloop wordt nog leuker dan ooit tevoren.

Recente optredens

2 juni 2017 - 20:45-21:30
Naarden

Serenade Naarden

Als je een feestje hebt kan een vrolijk dweilorkest natuurlijk niet ontbreken. Zo dacht men er in Naarden ook over en vandaar dat de Neuteblazers werden gebeld voor een korte serenade. Een soort sereNaarden dus eigenlijk.

21 mei 2017 - 12:00-14:00
Amsterdam

Amc loop

Op zondag 21 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.