blog-post

Drakenboot races Amsterdam

9 september 2017 - 13:00 - 16:00
Bosbaan Amsterdam

Op zaterdag 9 september organiseert de Eerste Hollandse Drakenboot Club de jaarlijkse Bosbaan Regatta, op de Amsterdamse Bosbaan. Er doen dit jaar 17 a 18 teams mee, waaronder uit Nederland de Dutch Dragons, River Dragons en United Dragons. Ook uit Duitsland komt een sterke delegatie. Aan de Neuteblazers de eer om alle draken te temmen met vrolijke swingende en vlammende muziek.

Recente optredens

2 september 2017 - 18:00 - 16:00
Hilversum

Serenade Hilversum

2 september is blijkbaar een populaire feestdag, de Neuteblazers zijn in ieder geval op twee feesten van de partij. Eerst in Amsterdam en daarna een uitbundige serenade in Hilversum. Er wordt een bijzonder kroonjaar gevierd en het verzoek aan de Neuteblazers is om daar een groot feest van te maken. Vaste bezoekers van deze site kunnen nu alvast vertellen dat gegarandeerd zal gaan lukken

2 september 2017 - 17:00 - 18:00
Amsterdam

Serenade hotel arena

Als je gaat trouwen en je vaart met 150 gasten over de grachten van Amsterdam, dan kan het feest bijna niet groter. Bijna niet, want er kan natuurlijk altijd nog een schepje bovenop. Door de Neuteblazers te vragen om een feestje op de kade te bouwen bijvoorbeeld. En dat is precies wat er vandaag gaat gebeuren daar bij Hotel Arena in Amsterdam.