blog-post

Buurtcentrum boost Amsterdam

12 november 2017 - 16:00 - 17:00
Amsterdam

Op de opendag bij Boost in Amsterdam is het vandaag open dag. Vluchtelingen en buurtbewoners laten zien dat ze samen werken aan integratie. Muziek is natuurlijk de ideale manier om integratie te bevorderen en laat internationale muziek nu net een kolfje naar de hand van de Neuteblazers zijn. Dat belooft weer een bijzonder optreden te worden, dus zorg dat je het niet mist

Recente optredens

5 november 2017 - 17:30 - 18:15
Barneveld

Jubileum doorbrekers barneveld

Je kunt het zo gek niet verzinnen of de Neuteblazers zijn er van de partij. Dat wordt vaker gezegd, maar blijkt ook echt waar te zijn. De Doorbrekers bestaat 12,5 jaar en vieren een groot feest voor jong en oud. Iedereen is welkom voor een uitgebreide Celebration in de Midden Nederland Hallen. En dus kan het zomaar gebeuren dat als u in de buurt bent van Barneveld u ook hier weer de Neuteblazers tegen het lijf loopt. Doe dat wel voorzichtig, want ze moeten natuurlijk nog wel spelen.

14 oktober 2017 - 22:30 - 23:00
Amsterdam

Heeren van aemstel Amsterdam

In de Heeren van Aemstel wordt vandaag Das Knällende Oktober Fest gehouden. De Neuteblazers staan op de playlist om rond 23:00 uur de bierpullen volledig leeg te eehhhh blazen. In ieder geval zijn voor de gelegenheid een aantal wereldberoemde Duitse nummers ingestudeerd. Kortom het wordt een Duitse boel daar in het centrum vaAmsterdamam.