blog-post

Amsterdam fashionweek

13 juli 2017 - 20:00 - 22:00
Westergasfabriek Amsterdam

FashionWeek.nl dient als platform voor Nederlands en Vlaams aanstormend talent met als hoogtepunt twee keer per jaar de Amsterdam FahionWeek. Twee keer per jaar transformeert het Westergasterrein in een waar modewalhalla! Dit jaar is het event van donderdag 13 t/m zondag 16 juli en modebewust als altijd zijn ook de Neuteblazers aanwezig. Niet als publiek, maar als onderdeel van de show van Bas Kosters, een van de meest uitgesproken ontwerpers van Nederland. Als onderdeel van een “parade” verzorgen de Neuteblazers de feestelijke muziek terwijl de modellen zich presenteren.

Recente optredens

24 juni 2017 - hele dag
Oudewater

Heksenfestijn

Ruim 10 jaar geleden kwam Kanniehekse!kapel de Neuteblazers voor het eerst overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezellig evenement voor groot en klein. Hoewel de heksen zich voor onbepaalde tijd hadden teruggetrokken in het donkere Diemerbos, kwamen ze twee jaar geleden bij de jubileum editie in van het festijn graag weer een keer langs in Oudewater. Dat is zo goed bevallen dat u ook dit jaar de Kanniehekse!kapel weer als vanouds in actie kunt zien in Oudewater. Mocht u nog wat extra selfies van de heksen willen bekijken, klik dat hier.

21 juni 2017 - hele dag
Amsterdam

Haringhappen Amsterdam

Dinsdag 21 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.