blog-post

Spieren voor spieren city run

17 april 2016 - 12:00 - 16:15
Hilversum

De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers. Het vindt komend jaar plaats op zondag 17 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook “gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren”. Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Recente optredens

2 april 2016 - 14:00 - 16:30
Volendam

Pieperrace Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

26 maart 2016 - 14:30 - 15:00
Prins Hendrikkade Amsterdam

Serenade prins hendrikkade Amsterdam

Als je veertig wordt en je wilt dat een beetje groots vieren dan laat je naast slingers, confetti, champagne, boten en ballonnen ook minstens een fanfare aanrukken. Voor dat laatste bent u bij de Neuteblazers aan het juiste adres. Want wie fanfare zegt zegt feest en wie feest zegt zegt Neuteblazers.