blog-post

Serende Driemond

7 februari 2016 - 14:00 - 15:00
Driemond

De Neuteblazers hebben het druk dit weekend. Na het optreden in Amsterdam op zaterdagavond en het optreden in Theater de Omval op zondagmiddag volgt aansluitend ook nog een spetterend optreden in Driemond. Wie zegt dat muziekmaken geen topsport is?

Recente optredens

6 februari 2016 - 17:00 - 19:00
Amsterdam

De raad van 11 Amsterdam

Carnaval kun je op vele manieren vieren, maar op z’n Mokums kan dat alleen in de Thuishaven in Amsterdam. Inclusief een wereldrecordpoging langste polonaise. Of dat gaat lukken is uiteraard nog even de vraag, maar dat het een feest gaat worden is zeker. En de Neuteblazers gaan hun uiterste best doen om daar nog een paar extra schepjes bovenop doen.

6 februari 2016 - 21:00 - 22:30
Amsterdam

Partycarnaval westerunie nachtclub Amsterdam

Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want voor het eerst sinds jaren hebben de muzikanten besloten om weer eens gig te doen met carnaval. Uiteraard niet zomaar een optreden maar het gaat hier om het PartyCarnaval 2016 in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam. Het feest dat onlangs nog een award heeft gewonnen voor het beste Feest van Nederland. Met Jody Bernal, Alain Kuipers, Rob de Nice en ga zo maar door. Dat gaat weer een heel spektakel worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site