blog-post

Serenade prins hendrikkade Amsterdam

26 maart 2016 - 14:30 - 15:00
Prins Hendrikkade Amsterdam

Als je veertig wordt en je wilt dat een beetje groots vieren dan laat je naast slingers, confetti, champagne, boten en ballonnen ook minstens een fanfare aanrukken. Voor dat laatste bent u bij de Neuteblazers aan het juiste adres. Want wie fanfare zegt zegt feest en wie feest zegt zegt Neuteblazers.

Recente optredens

16 maart 2016 - 17:15 - 18:15
Amsterdam

Serenade vice Amsterdam

VICE is een poel van prachtdocumentaires, kwaliteitsjournalistiek en verderf. En die poel bestaat inmiddels al weer 10 jaar. Dus alle reden voor een feestje. En als er een feestje is, dan zijn de Neuteblazers natuurlijk van de partij. Zo ook weer vandaag in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

21 februari 2016 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

Op zondag 21 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de tweede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!