blog-post

Partycarnaval westerunie nachtclub Amsterdam

6 februari 2016 - 21:00 - 22:30
Amsterdam

Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want voor het eerst sinds jaren hebben de muzikanten besloten om weer eens gig te doen met carnaval. Uiteraard niet zomaar een optreden maar het gaat hier om het PartyCarnaval 2016 in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam. Het feest dat onlangs nog een award heeft gewonnen voor het beste Feest van Nederland. Met Jody Bernal, Alain Kuipers, Rob de Nice en ga zo maar door. Dat gaat weer een heel spektakel worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site

Recente optredens

16 januari 2016 - 13:00 - 15:00
Amsterdam

Nationale tulpendag

Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken.

30 december 2015 - 17:00 - 00:00
Diemen

Eindejaarsfeest

Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op de dag voor de jaarwisseling wordt er in de Schakel een heerlijk feestdiner klaargemaakt met lekker eten, drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm!