blog-post

Koningsnacht cafe hoppe Amsterdam

26 april 2016 - 20:00-21:00
Amsterdam

Het is Koningsnacht en waar kun je dan beter zijn dan bij Café Hoppe iAmsterdamam. Ook dit jaar zijn de Neutblazers weer van de partij om het aanwezige publiek vast lekker op te warmen. Dit jaar kan dat zeker geen kwaad, want het schijnt een behoorlijk koud te worden dit jaar

Recente optredens

17 april 2016 - 12:00 - 16:15
Hilversum

Spieren voor spieren city run

De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers. Het vindt komend jaar plaats op zondag 17 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook “gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren”. Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

2 april 2016 - 14:00 - 16:30
Volendam

Pieperrace Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.