blog-post

Diemercross Diemen

21 februari 2016 - 11.30 - 13.30
Diemen

Op zondag 21 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de tweede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Recente optredens

7 februari 2016 - 15:00 - 15:10
Diemen

Open podium theater de omval

Muziekschool Diemen organiseert een Open Podium in theater de Omval en heeft ook de Neuteblazers gevraagd om zich in 10 minuten te presenteren. Dat is nogal een opgave want het repertoire van de Neuteblazers beslaat minstens 2 uur aan muziek. De uitdaging wordt dus om het publiek in zo’n korte tijd mee te laten zien wat een dweilorkest allemaal doet en vooral ook niet doet. Dat zal voor de meeste aanwezigen nog een behoorlijke verrassing worden.

7 februari 2016 - 14:00 - 15:00
Driemond

Serende Driemond

De Neuteblazers hebben het druk dit weekend. Na het optreden in Amsterdam op zaterdagavond en het optreden in Theater de Omval op zondagmiddag volgt aansluitend ook nog een spetterend optreden in Driemond. Wie zegt dat muziekmaken geen topsport is?