blog-post

4th of july party embassy of the usa

30 juni 2016 - 12:00 - 15:00
Den Haag

De 4th of july (independence day) wordt op de Amerikaanse Ambassade in Den Haag altijd groots gevierd. Met volkslied, vlagvertoon en uiteraard heel veel VIP’s. Dit jaar echter ook met de Neuteblazers die niet alleen de muziek verzorgen maar ook het United States of America’s National Anthem ten gehoren zullen brengen. Een enorme eer maar ook wel een moment voor “klamme handjes”. Want mocht het onverhoopt mis gaan staat dan de goede relatie tussen Nederland en Amerika op het spel?

Recente optredens

28 juni 2016 - 19:30 - 20:00
Amsterdam

Haringparty Amsterdam

Dinssdag 28 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een “harinkie happe” bij Hoppe.

26 juni 2016 - 12:00 - 13:00
Amsterdam

Spuistraatfeest Amsterdam

De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 26 juni 2016 het derde STRAATFEEST. Na het succes van vorig jaar nu alweer de derde versie van dit evenement. En niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.