blog-post

Watersportfestival Weesp

30 mei 2015 - 13:30 - 15:00
Weesp

Het Watersportfestival in Weesp is ieder jaar weer een grote happening. met o.a. demo’s oude ambachten, nautische braderie, chanty koren, waterski in de kom, aqua bubbels, roeiwedstrijden, viswedstrijden en met als niete noviteit “de Neuteblazers” dus dat belooft geen droge bedoening te worden daar bij het Watersportfestival in Weesp.

Recente optredens

5 mei 2015 - 12:00 - 16:15
Ouderkerk aan de Amstel

Bevrijdingsfeest Ouderkerk aan de Amstel

Bevrijdingsfeesten en de Neuteblazers is al sinds jaar en dag een gouden combinatie. Of het nu gaat om het meerijden en spelen in de trucks van Keep them Rolling of om een groot feest, de Neuteblazers zijn van de partij. Dit jaar zijn ze aanezig bij het feest in Ouderkerk aan de Amstel. Als dat geen bevrijding is dan weten we het ook niet meer

5 mei 2015 - 09:30 - 10:00
Weesp

Bevrijdingsvuur Weesp

5 mei begint dit jaar in Weesp min of meer al midden in de nacht. Dan wordt namelijk het bevrijdingsvuur opgehaald in Wageningen. Vervolgens gaat het als een lopend vuurtje door Nederland om ’s morgens feestelijk onthaald te worden in Weesp als aftrap voor een dag vol activiteiten: van een carillonconcert en voetbalwedstrijd tot een bevrijdingsmaaltijd en een bevrijdingsconcert. De Neuteblazers mogen het feestelijke onthaal verzorgen en het aanwezige publiek vast in vuur in vlam te zetten.