blog-post

Spuistraatfeest Amsterdam

5 juli 2015 - 15:00 - 18:00
Amsterdam

Zondag 5 juli 2015 is de stad autovrij en dat is een mooie gelegenheid voor geweldig feest in de Spuistraat. Na het succes van vorig jaar nu dus de tweede versie van dit evenement. En dit jaar niet beperkt tot het zuidelijk deel van de Spuistraat en de aanliggende stegen, maar worden ook het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Recente optredens

27 juni 2015 - hele dag
Oudewater

Heksenfestijn Oudewater

Ruim 10 jaar geleden kwam Kanniehekse!kapel de Neuteblazers overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezellig evenement voor groot en klein. De heksen hebben zich voor onbepalde tijd teruggetrokken in het donkere Diemerbos, maar komen voor de jubileum editie in vanhet festijn graag weer een keer langs in Oudewater. Als u de Kanniehekse!kapel weer als vanouds in actie wilt zien doet u er zeker verstandig aan om te komen kijken.

24 juni 2015 - 19:30 - 20:00
Amsterdam

Haringparty Amsterdam

Woensdag 24 juni is het weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom woensdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring eten bij Hoppe.